Betonmortel Grevelingen

Ruim 50 jaar uw betrouwbare partner


Bij Betonmortel Grevelingen kunt u rekenen op betonmortel met een gegarandeerde kwaliteit. Kennis en vakmanschap zijn daarvoor belangrijke voorwaarden. Wij denken met ons professioneel en enthousiast team in oplossingen, zowel bij grote storten, maar zeker ook bij kleinere of lastige storten, bij sluitvrachten of spoedleveringen. Betonmortel Grevelingen staat bekend om zijn hoge servicegraad en klantgerichte instelling.

Bij Betonmortel Grevelingen wordt er dagelijks gewerkt aan het leveren van een hoog kwaliteitsniveau van betonmortel. Dit doen wij vanuit onze locatie in Stellendam. Wij voorzien op flexibele wijze vele bouwbedrijven, vloerenbedrijven, maar ook particulieren van een kwalitatief hoogwaardig en duurzame betonmortel, hoofdzakelijk op de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duivenland.

Naast kwaliteit en duurzaamheid gaat er bij Betonmortel Grevelingen ook bijzonder veel aandacht uit naar de betrouwbaarheid van leveringen, milieuaspecten zoals reductie van CO2, hergebruik en arbeidsveiligheid. We werken voortdurend aan verbeteringen in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Betonmortel Grevelingen is KOMO-gecertificeerd. Het handelsverkeer tussen afnemer en betonmortelproducenten is vastgelegd in de norm NEN-EN-206-1.